Login

Simone Albani

Le Chair is de exclusief importeur van Simone Albani Living Excellence.

In het afgelopen decennium is Simone Albani Living Excellence getransformeerd van een ruwe schets naar een goed geleid internationaal bedrijf. De oprichter van het bedrijf komt uit een Italiaanse familie met een lange traditie in de meubelbusiness.

"Onze missie is simpel en duidelijk: Wij ontwikkelen en produceren meubelen van hoge kwaliteit voor groothandelsbedrijven en winkeliers, met als expertise het creëren van een uniek hand-gepoetst vintage leder", vertelt Simone Albani. "Het kwaliteitscontrolesysteem dat in ons productieproces is ingebed, zorgt voor de hoogste kwaliteit van onze producten. Het leer dat voor onze collectie wordt gebruikt, is geselecteerd bij Italiaanse leerlooierijen en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Naast het prachtige leer, hebben we in overleg met Le Chair ook stoffen van de Nederlandse toeleverancier Textaafoam aan onze collectie toegevoegd."

Naast de expertise in het ontwikkelen van een prachtige woon- en eetkamer ervaring, streeft het interieurmerk naar een superieure service naar de klanten toe. "Dit service niveau realiseren wij door vakkundige, betrokken en gemotiveerde mensen in dienst te hebben met een passie voor meubeldesign en fabricage."

Voor de Benelux en Frankrijk heeft Simone Albani een partner gevonden in Le Chair, waar een intensieve samenwerking mee is aangegaan. Le Chair wordt exclusief importeur van Simone Albani. Samen zijn zij de afgelopen periode druk geweest met het ontwikkelen van de eerste nieuwe modellen. Le Chair is op zoek naar een selectief dealernetwerk, een combinatie van bestaande klanten en nieuwe dealers.

Bekijk de collectie.


Voor meer informatie:
www.lechair.com
info@lechair.com
0546 44 31 57


Shopping cart

Clear filters

Filter

Cancel
Confirm